EVER CLEAN LAVENDAR 6lt

EVER CLEAN LAVENDAR 6lt

Ευρετήριο ΚατασκευαστώνEVER-CLEAN
Κωδικός Προϊόντος:EVR03
Διαθεσιμότητα:Άμεσα Διαθέσιμο
  • 13,50€

  • 15,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ:13,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαθέτει φρέσκο, καθαρό άρωμα λεβάντας που αναδύεται όταν η άμμος έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Επομένως, λειτουργεί την κατάλληλη στιγμή που η γάτα σας επισκέπτεται την τουαλέτα της.

Η άμμος Ever Clean lavendar διαθέτει νέο σύστημα εξουδετέρωσης των οσμών που περιλαμβάνει μεγαλύτερες ποσότητες άνθρακα.

Σε τι, πραγματικά, συμβάλλει ο άνθρακας;

Αρπάζει και φυλακίζει τις οσμές

Ο άνθρακας περιέχει υψηλής ποιότητας κόκκους αργίλου που αναστέλλουν τις οσμές. Στην πραγματικότητα αρπάζει τις οσμές και τις "φυλακίζει" στην επιφάνεια της άμμου δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τη γάτα όσο και για τους ανθρώπους.
Αναστέλλει κάθε δυσάρεστη οσμή.

Διαθέτει αντιμικροβιακό σύστημα που προφυλάσσει και προστατεύει από την εμφάνιση και εξάπλωση μικροβίων που δημιουργούνται από τις δυσάρεστες οσμές.

Η Ever Clean Lavendar χαρακτηρίζεται εύκολα ως μια πολύ ισχυρή συγκολλητική άμμος που αποτρέπει τη δυνατότητα των υγρών να φτάσουν τον πάτο της τουαλέτας της γάτας όπου αποσυντίθενται και απορρέουν οι δυσάρεστες οσμές.

Η άμμος υγιεινής για γάτες Everclean προέρχεται από ένα μείγμα αργίλου και φυσικών ορυκτών. Περιέχει αποκλειστικά αγνά και υψηλής ποιότητας συστατικά. Οι γάτες αγαπούν την Everclean κυρίως γιατί είναι φτιαγμένη από φυσικό άργιλο και είναι κατά 99,9% χωρίς σκόνη.